Răzvan Lucescu a câștigat campionatul în Grecia

FOTO: Paokfc.gr
FOTO: Paokfc.gr

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat, duminică, campionatul în Grecia. Pe teren propriu, într-o atmosferă vulcanică, PAOK a bătut Levadiakos cu 5-0, în penultima etapă. De asemenea, mai trebuie menționat și că echipa antrenată de Lucescu nu a pierdut niciun meci până acum. La Salonik mai este legitimat și Alin Toșca.

PAOK n-a mai câștigat campionatul în Grecia de 34 de ani. Golurile au fost marcate de Skakhov (minutelel 3 și 60), Biseswar (8), Varela (53) şi Swiderski (81). De asemenea, în minutul 30, Pelkas (PAOK) a ratat o lovitură de la 11 metri.

Anul trecut, PAOK Salonic a fost aproape de a câștiga campionatul, însă a fost sancționată dur după incidentele de la derby-ul cu AEK Atena, care au dus la suspendarea campionatului în Grecia.

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a primit o interdicție de trei ani pe stadioanele din Grecia. La meciul cu formația din Atena omul de afaceri rus a intrat pe teren cu un pistol la brâu, pentru a contesta anularea golului cu care echipa lui marcase pentru 1-0 în minutul 90.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.