Ianis Hagi ar urma să se transfere la altă echipă

Ianis Hagi a făcut un meci excelent împotriva Croației. Foto: UEFA Under-21 Championship / Facebook

Ianis Hagi nu a reușit să se impună în La Liga, la Deportivo Alaves, unde a fost împrumutat de Glasgow Rangers. Însă la finalul sezonului se pare că nu se va întoarce la echipa din Scoția, ci ar putea ajunge în Turcia, la Galatasaray.

Potrivit celor de la All Transfer, Ianis Hagi ar fi ajuns la un acord cu turcii și așteaptă ca și cele două cluburi să se înțeleagă.

Dacă va ajunge la Galatasaray, fotbalistul român ar putea juca în Champions League. Galata este pe primul loc și are 5 puncte în fața rivalilor de la Fenerbahce. Dacă va câștiga titlul va merge direct în play-off-ul pentru un loc în grupele UCL.

În acest sezon, Hagi Jr. a strâns 22 de apariții în Spania. A fost titular de numai opt ori și a însumat 806 minute pe teren. Reușitele au fost puține: două goluri, într-un 10-0 cu Deportivo Murcia, și o pasă decisivă, într-un 1-2 cu Atlético Madrid.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.