Ce spune Piedone despre o posibilă retragere din cursa pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone SURSA FOTO: Facebook
Cristian Popescu Piedone SURSA FOTO: Facebook

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL, a declarat, miercuri, la România TV, că exclude retragerea de la Primăria Capitalei, după ce premierul Marcel Ciolacu a declarat cu puțin timp înainte că nu îi va cere acestuia să se retragă din cursă.

„L-am urmărit în detaliu pe liderul PSD. Mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Exclud a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclud, exclud. Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada acestei coaliții. Dacă acceptau de la început o susținem pe Gabriela Firea, nu candidatul deocamdată, și azi au reșapat un cauciuc, nu că vreau să o fac cauciuc pe doamna Firea”, a declarat Piedone, într-o intervenție la RTV.

”Gabriela Firea dacă de la începuturi acceptau că PUSL să intre în această alianță, am spus, ne măsură, … nu știu de ce le-a puțit efectiv Piedone…”, a mai spus candidatul PUSL.

El a mai spus că „degringolada Alianței” PSD PNL îl favorizează. „Ciolacu spunea că 90 la sută votează cu Firea. Eu astăzi sunt poziționat cu sau fără voia lor pe primul loc. Vom vedea următoarele pseudo-sondaje. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu. Este timpul prea scurt, schimbarea candidatului unic, și acum divizat, a bulversat electoratul. Am văzut membri de partid inclusiv ai PSD, care mi-au spus, domnule primar general deja, vă susțin”, a mai spus Piedone.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.