Primul sondaj de opinie după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

candidați primăria bucurești sondaj nicușor dan gabriela firea popescu piedone
Foto: Facebook

Nicușor Dan se află pe primul loc în preferința bucureștenilor, cu 37%, arată cel mai nou sondaj de opinie, realizat de ARA și prezentat de postul de televiziune Antena 3.

Este primul sondaj de opinie realizat după ce Gabriela Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, în urma ruperii alianței PSD-PNL pentru Primăria Bucureștiului și a retragerii medicului Cătălin Cîrstoiu.

Nicușor Dan are 37% și se află pe primul loc, urmat de Cristian Popescu Piedone cu 28%. Gabriela Firea, candidata PSD, se află pe locul 3, cu 23%, urmată de Sebastian Burduja, candidatul PNL, cu 9%.

Mihai Enache de la AUR ar obține 3%.

Sondajul ARA a fost realizat pe un eșantion de 1.109 persoane din București, iar marja de eroare a fost de +/- 3%.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.