Moartea lui Koltsov, iubitul tenismenei Sabalenka, e investigată de poliție drept sinucidere

sabalenka koltsov
Foto: Instagram

Moartea lui Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka din Belarus, este investigată de poliția din Miami ca sinucidere, relatează Reuters.

Poliția a anunțat că, aparent, este vorba despre o sinucidere și că fostul jucător de hochei în vârstă de 42 de ani s-a aruncat de la balconul hotelului în care era cazat.

Konstantin Koltsov, care a jucat în trecut pentru echipe de hochei din Rusia și SUA, se afla la Miami pentru a o susține pe Sabalenka în turneu.

„Conform anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, la aproximativ 12:39 a.m., Poliția Bal Harbour și Pompierii au fost trimiși la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu privire la un bărbat care a sărit de la balcon”, a transmis Departamentul de Poliție din Miami-Dade.

„Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov… Nu se suspectează o mână criminală”, a mai informat poliția.

Koltsov a călătorit în mod regulat la turnee de tenis din întreaga lume cu Sabalenka, care a câștigat al doilea titlu de Grand Slam la Australian Open la începutul acestui an, relatează CNN.

Într-o postare pe Instagram din 2022, Sabalenka și-a descris partenerul drept „cel mai bun om din lume” și a spus că „mă face fericită în fiecare zi”. Potrivit People, cei doi erau împreună din iunie 2021.

Până acum, Aryna Sabalenka nu s-a retras din turneul de la Miami și a fost văzută marți, 19 martie, pe terenul de antrenament. Primul său meci de la Miami Open va avea loc vineri, 22 martie. Jucătoarea din Belarus va juca împotriva Paulei Badosa, din Spania, care a învins-o pe Simona Halep în primul tur.

Dacă ai nevoie de ajutor, sună la:

suicid sinucidere antisuicid
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.