Nicu Covaci a aflat diagnosticul după operația prin care i-a fost extirpată o tumoare de pe creier. „Veștile nu sunt bune”

nicu covaci
Foto: Phoenix Transsylvania / Facebook

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, nu a primit vești bune de la medicii care au analizat tumoarea pe care i-au extirpat-o de pe creier.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

Cântărețul în vârstă de 76 de ani a fost operat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, pe 22 martie, la Spitalul Județean din Timișoara. Chirurgii au scos tumoarea, iar ulterior au analizat probe din țesut în laborator pentru a afla dacă tumoarea era benignă sau malignă.

Deși nu au anunțat exact care este diagnosticul primit de Nicu Covaci, membrii trupei au transmis în urmă cu puțin timp că rezultatele nu sunt bune.

„Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fără echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu.
Vom ține sub discreție Diagnosticul, însă veștile nu sunt bune.

Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă. Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, așa că adresăm rugăminte către Presă a nu se insista în sensul acesta!

Am promis că vă ținem la curent cu informații veridice și clare și asta vom face!”, au transmis colegii lui Nicu Covaci.

Potrivit adevărul.ro, Nicu Covaci s-a simțit rău în ultima perioadă. Suferea de amețeală, îi amorțea fața și vederea îi era afectată. Medicii au identificat o tumoare pe creier, pe care au scos-o în timpul unei operații ce a durat 6 ore. Intervenția chirurgicală a fost realizată de o echipă coordonată de medicul neurochirurg Horia Pleș.

Ulterior, membrii trupei Phoenix au anunțat că operația a decurs bine și că Nicu Covaci se recuperează.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.