Se deschide circulația pe încă un tronson din Autostrada Centura București. Se va putea circula pe 23 de km

Foto: Cristian Pistol / Facebook

Luni, 15 aprilie, se deschide circulația pe încă un tronson din Centura Capitalei, a anunțat Cristian Pistol, director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu toate lucrurile bune care se întâmplă în România.

Astfel, circulația pe încă 13 kilometri din semi-inelul sudic al Autostrăzii A0 (Autostrada Centura București), între DN5 și DN4, se deschide luni, 15 aprilie, de la ora 14.00.

Potrivit oficialului, încheierea lucrărilor pe încă un segment al lotului 1 (Glina-Vidra) al sectorului de sud al Autostrăzii de Centură a Capitalei, face posibilă circulația și pe cei 6 km din cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru), finalizați la sfârșitul anului trecut.

Prin urmare, de luni se va circula practic pe aproximativ jumătate (23,3 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0 (între DN6 și DN4).

Ne găsești și pe Threads.

Foto: Cristian Pistol / Facebook
Foto: Cristian Pistol / Facebook
Foto: Cristian Pistol / Facebook
Foto: Cristian Pistol / Facebook

Foto: Cristian Pistol / Facebook
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.