Marcel Ciolacu: „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

Marcel Ciolacu a vorbit joi într-o conferință de presă la Timișoara despre autostrada care leagă Moldova de restul țării și a spus zâmbind că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți.

Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a fost declarația făcută de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Ciolacu a vorbit despre reforma teritorială și a spus că aceasta ”trebuie făcută în România. Nu trebuie făcută strict, e nevoie de o analiză clară și un plan. Avem sistemul francez de administrație publică, de aceea e atât de stufos”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.