Liviu Dragnea a fost internat în spital

liviu dragnea
Foto: Facebook

Liviu Dragnea a fost internat în spital sâmbătă, 16 martie, din cauza unor dureri puternice de spate, relatează postul de televiziune Digi24.

Ieri, în timp ce participa la alegerile din cadrul organizaţiei PSD Ilfov, Liviu Dragnea și-a întrerupt conferinţa de presă şi a spus că nu mai poate să continue deoarece are nevoie de îngrijiri medicale.

A plecat de la Snagov direct la un spital din București, unde a fost dus de șoferul său.

Surse din rândul apropiaților lui Liviu Dragnea au declarat pentru Digi24 că, cel mai probabil, durerile de spate au legătură cu o hernie de disc. Potrivit apropiaților, Liviu Dragnea se plângea de dureri puternice de câteva zile, iar săptămâna trecută a făcut câteva injecții, tot în urma unor dureri puternice la spate.

Liviu Dragnea, internat în spital

Liviu Dragnea a anunțat că nu va mai ajunge la Brăila, la un eveniment organizat duminică, 17 martie, pentru alegerile interne din organizația PSD Brăila.

Medicii au decis să-l țină câteva zile în spital pe liderul PSD pentru a-i face investigații suplimentare. Există posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie supus și unei operații, mai notează postul de televiziune.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a declarat că medicii i-au pus diagnosticul de dublă hernie de disc.

„Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.r.) vor face analize suplimentare. Medicii nu exclud varianta unei intervenții chirurgicale”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

V-ar putea interesa și:

Reacție nervoasă a lui Dragnea la adresa protestului #șîeu: „Șmecheri care urlă!”
Iohannis: ”La PSD se trăiește într-o lume paralelă”
Sondaj PNL. Cât ar obține PSD la europarlamentare

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.