Iohannis: ”La PSD se trăiește într-o lume paralelă”

scrisoare deschisă către klaus iohannis
Foto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis a criticat din nou proiectul de buget pe 2019, retrimis la promulgare fără nicio modificare, lansând în același timp un nou atac virulent la adresa PSD.

”Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. N-a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD n-a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale”, a declarat Klaus Iohannis, într-un mesaj de la Palatul Cotroceni.

Iohannis spune că românii vor fi cei care vor suporta costurile: ”Adevărul nu va mai putea fi contestat. PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului în România.”

”Această guvernare este toxică pentru siguranța și stabilitatea financiară a României și pentru bunăstarea populației, care suportă în fiecare zi costurile imposturii guvernării”, a mai spus președintele României.

”La PSD se trăiește într-o lume paralelă. Nu, doamnă prim-ministru, nu ați mărit nimic anticipat! Încetați să mai dezinformați! Creșterea pensiilor este la doar un sfert din ceea ce ați promis și doar pentru un trimestru. Acesta e adevărul cu pensiile mărite. În realitate, toată guvernarea pesedistă din ultimii doi ani este o mare gaură neagră pentru economia românească, pentru societatea românească”, a mai precizat Klaus Iohannis.

Șeful statului a avut un mesaj de solidaritate cu participanții la protestul de 15 minute, pentru construirea de autostrăzi, care are loc azi.

”În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15:00, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei ”șîeu”!”, a încheiat Klaus Iohannis.