Marcel Ciolacu îi propune o colaborare lui Piedone. Cum a răspuns primarul Sectorului 5

piedone ciolacu
Sursa: Facebook

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a răspuns miercuri printr-o postare pe rețelele sociale la oferta de colaborare lansată de președintele PSD Marcel Ciolacu. În replică la propunerea acestuia de a renunța la ”orgolii” pentru a o susține pe Gabriela Firea la Primăria București, Piedone a spus că ”înțeleg acum de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul”, cu trimitere la o imagine mai veche cu Nicușor Dan ieșind din Palatul Cotroceni.

”Fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti. Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, declarase marți Marcel Ciolacu, la puține ore după ce PSD a decis ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria Generală.

În replică, Piedone a scris că ”ați uitat de oamenii nedreptățiți și mințiți de Nicușor Dan și ați amanetat Bucureștiul pentru interesele voastre meschine. Tocmai văd o fotografie cu Nicușor Dan ieșind pe poarta palatului (Palatul Cotroceni, sediul Administrației Prezidențiale – n.red.) la fel de somnoros ca el. Și înțeleg, acum, de ce ați amanetat încă 4 ani Bucureștiul”.

Piedone acuzase și marți un presupus ”blat politic” prin care PSD și PNL l-ar susține indirect pe Nicușor Dan după ce cele două partide au decis să meargă cu candidați separați la Primăria București – Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL).

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.