Unde va juca FCSB la începutul noului sezon. Pe Arena Națională vor fi concerte

FOTO: FCSB/Facebook
FOTO: FCSB/Facebook

FCSB nu va putea juca în debutul sezonului viitor, în iulie, pe Arena Națională, și va trebui să meargă pe un alt stadion.

Pe Arena Națională vor fi două concerte mari. Vor cânta formațiile Guns’N Roses (16 iulie) și Depeche Mode (26 iulie).

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, spune că echipa va juca la Târgoviște.

„Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă dacă e primar un tralalachi (n.r. Nicușor Dan), el face concerte.

Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. Nu avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene. Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!”, a declarat Gigi Becali.

Stadionul din Târgoviște care a fost redeschis de curând, după ce s-au făcut investiții pentru modernizare lui, are 9.000 de locuri.

Lucrările au costat 15 milioane de euro, iar primul meci jucat pe arena modernizat a fost între Chindia și FC Voluntari. Acest meci, care s-a terminat la egalitate 2-2, a însemnat și retrogradarea Chindiei în Liga a 2-a.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.