Simona Halep se va întâlni cu fanii pe stadion

Simona Halep, Wimbledon 2019. Foto: Wimbledon / Facebook

Fanii Simonei Halep o pot vedea pe Arena Națională, miercuri, de la ora 19:00. Intrarea este gratuită. Sportiva a revenit ieri în România, dup câștigarea trofeului la Wimbledon. A fost primită la Salonul oficial de la Aeroportul „Henri Coandă”.

Într-o scurtă conferință de presă care a avut loc la Aeroport, Simona Halep a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ajutat-o în carieră.

„Vreau să mulțumesc familiei pentru tot sprijinul acordat, tuturor antrenorilor mei, echipei mele din prezent care este una foarte bună. Le mulțumesc fanilor mei, cei care sunt alături de mine la fiecare meci. Îi mulțumesc doamnei Virginia Ruzici, care în urmă cu 10 ani a venit alături de mine, lui Darren, care m-a învățat în ultimii 4 ani că pot câștiga pe toate arenele din lume. Domnului Țiriac îi mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. Așa cum știți, de fiecare dată mă întorc cu drag în România și acasă la mine”, a declarat Simona Halep.

Sportiva a avut parte de o ceremonie cu fanii și în 2018, tot pe Arena Națională, după câștigarea titlului de la Roland Garros. Atunci au participat 20.000 de oameni. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită și acuzată că încearcă să-și atragă capital politic profitând de performanța Simonei Halep.

„E adevărat, eu am mers doar pe ideea că aşa se procedează în toată Europa, aşa se procedează şi în America, văzusem şi ca jurnalist astfel de evenimente… Toată dimineaţa de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede şi mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona şi m-am gândit că voi fi acuzată de aroganţă dacă nu merg acolo să înmanez şi să plec – pentru că asta a fost şi ideea – să înmânez cheia, să mă retrag şi să urmeze tot showul pe care l-am pregătit. Nu a existat nicio secundă intenţia de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep.

Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aş fi bucurat să fiu mai înţeleaptă sau mai prevăzătoare şi să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o alta locaţie, şi apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînţeles că acum cu mintea de azi, ştiţi cum e… mintea românului cea de pe urma”, declara Gabriela Firea, la o săptămână după ceremonia de anul trecut.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.