Ronaldo e acuzat de viol de încă trei femei

Cristiano Ronaldo (Wikimedia Commons)
Cristiano Ronaldo (Wikimedia Commons)

Avocatul care o reprezintă pe Kathryn Mayorga, prima femeie care l-a acuzat pe fotbalistul Cristiano Ronaldo de viol, a fost contactat și pentru alte cazuri.

Tabloidele britanice spun că alte femei sunt gata să depună mărturie împotriva portughezului, în dosarul deschis de poliția din Las Vegas.

Avocatul Lesilie Stovall spune că a fost sunat de o femeie care pretinde că a fost violată la o petrecere de Cristiano Ronaldo. Potrivit The Sun, o a doua femeie s-a plâns avocatului că „a fost rănită” de Ronaldo, iar o a treia ar fi acceptat o înțelegere secretă, tot în 2009, cu Ronaldo.

„Verific toate aceste informații”, a declarat Stovall, pentru Daily Mail. Aceasta nu a făcut publice numele lor, însă le-a pus în contact cu poliția din Las Vegas.

The Sun a scris duminică despre cazul unei prostituate din Italia care s-ar fi culcat cu Cristiano Ronaldo pentru 4.000 de euro și ar fi fost agresată sexual. Totul s-ar fi întâmplat în 2010, când aceasta avea doar 17 ani.

Atacantul lui Juventus a avut o primă reacție după aceste acuzații săptămâna trecută. Portughezul a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur, în care se apără și îi acuză pe cei implicați că se folosesc de numele lui pentru faimă.

„Neg cu fermitate acuzațiile care îmi sunt aduse. Violul este o faptă abominabilă care este contrară credințelor mele și a tot ceea ce sunt. Dornic de a-mi curăța numele, refuz să hrănesc spectacolul mediatic creat de persoane care urmăresc să se promoveze pe seama mea. Conștiința mea este curată așa că pot să aștept în liniște toate rezultatele oricărei anchete”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

Aceste acuzații i-ar putea aduce și prejudicii financiare importante lui Ronaldo. Nike si EA Sports au anunțat că monitorizează atent situația delicată în care se află fotbalistul portughez.

Reprezentanții campioanei Italiei, Juventus, sunt alături de atacant.

„Cristiano Ronaldo a arătat mult profesionalism și dedicație în ultimele luni, fiind apreciat de toată lumea la Juventus. Evenimentele care s-ar fi întâmplat acum aproape 10 ani nu ne schimbă părerea despre el, care e împărtășită de toți cei care au intrat în contact cu acest mare campion”, se arata intr-un mesaj aparut pe contul de Twitter al Juventus Torino.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.