Locuri de muncă în IT pentru români în străinătate

Numeroase companii străine caută specialiști români în IT. În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai bune oferte.

O companie luxemburgheză angajează români cu cel puțin patru ani de experiență în IT software, grafică, webdesign sau DTP pentru posturile de Sharepoint, stylesheets și JAVA development specialist.

Cadidatul ideal trebuie să aibă o capacitate bună de analiză, spirit de echipă, să fie responsabil, stabil, integru și motivat.

Contractele pe care le oferă compania luxemburgheză se fac pe o durată de cel puțin patru ani. Găsiți toate informațiile AICI.

Pentru cei specializați în Java sau Oracle, care au și cunoștiințe de limba germană și au un an de experiență în domeniu, o firmă din Saarbrucken, în Germania, oferă un post foarte bine plătit.

Salariul anual este între 45.000 și 55.000 de euro, cu 38 de ore muncite pe săptămână și 30 de zile de concediu plătit pe an.

Puteți aplica pentru acest job AICI.

Tot în Germania, dar la Frankfurt, este scos la concurs un post de Windows System Engineer. Candidații trebuie să aibă cel puțin cinci ani experiență în IT Hardware sau IT Software.

Jobul este pentru una dintre cele mai importante bănci din lume, iar beneficiile sunt consistente.

Găsiți mai multe detalii AICI.

Compania CorssOver face angajări masive în domeniul IT, iar avantajul este că nici nu trebuie să vă părăsiți casa.

Firma pune la bătaie numeroase posturi foarte bine plătite, printre care și cel de Software Architect pentru iOS, care propune un pachet salarial anual de 100.000 de dolari.

Această firmă străină nu le cere angajaților să vină la sediu, dorind să își managerieze altfel forța de muncă.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Dacă sunteți în căutarea unui contract într-o țară cu climă splendidă, atunci Cipru este cu siguranță o destinație excelentă.

Se caută specialiști cu experiență în programarea C++ și experiență în dezvoltarea rețelelor GSM/UMTS/LTE sau în full design.

Printre cerințe se numără și cunoștiințele de limba engleză și o atitudine flexibilă.

Aflați mai multe despre posturile disponbile la Limassol de AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate
Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente
Locuri de muncă în străinătate. Se caută bucătari, ospătari, măcelari, îngrijitori