Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați

Locuri de muncă în străinătate. Măcelarii, printre muncitorii necalificați sursa foto: youtube.com

Persoanele care vor să plece la lucru, dar nu dețin o calificare sau studii într-un anumit domeniu au la dispoziție mai multe locuri de muncă în străinătate pentru care își pot depune CV-urile. Vă prezentăm câteva locuri de muncă pentru care angajatorii nu cer calificare sau studii de profil.

O agenție de recrutare caută în România persoane pe care să le angajeze în Cehia, ca muncitori necalificați, pentru măcelării și fabrici de mezeluri.

Potrivit anunțului de angajare, nu se cere cunoașterea nici unei limbi străini. Totodată, agenția de plasare a forței de muncă nu percepe niciun comision de la cel pe care îl va trimite la muncă în Cehia.

Românii care vor fi angajați în măcelării și fabricile de mezeluri vor trebui să tranșeze carnea animalelor sacrificate, să secționeze, sorteze și depoziteze carnea, să pregătească carnea pentru producție și afumare și să porționeze carnea pentru împachetare.

Se oferă cazare gratuită, un program de lucru de 8ore/zi, într-un singur schimb, plus posibilitatea orelor suplimentare. Detaliile acestui job pot fi văzute AICI.

O altă companie caută români pe care să-i angajeze ca muncitori necalificați, într-o fabrică de mase plastice din Limasol, Cipru.

Potrivit anunțului de angajare, candidatul ideal sunt persoanele care dețin cetățenia română, au studii minime sau medii și sunt apte din punct de vedere fizic.

În ceea ce privește condițiile de angajare, de oferă un salariu fix de 900 de euro, plus cazare gratuită, “în condiții civilizate, la standarde europene”, după cum se precizează în anunț.

Contractele se încheie pe durată determinată de 2 ani cu posibilitate de prelungire, programul de lucru este de 8h/ zi+ ore suplimentare în cazul în care este nevoie .

Se lucrează în ture de trei schimburi, 5 zile/săptămână, iar orele suplimentare se plătesc.
De asemenea, în anunțul de angajare se precizează că se asigură un bilet de avion pe ruta România-Cipru dus-întors. Detaliile acestui job pot fi văzute AICI.

O altă agenție de plasare a forței de muncă caută români care să lucreze în Marea Britanie, în depozite de fructe și legume.

Sarcinile lucrătorilor vor fi de sortat și împachetat legume. Se cere însă cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.  Detaliile acestui job pot fi văzute AICI.

Un alt job adresat românilor fără studii și calificări este și cel de îngrijire bătrâni la domiciliu.

Candidatul ideal trebuie să știe limba engleză la nivel comunicativ și să manifeste empatie față de persoanele în vârstă, tratându-le cu demnitate și respect. Este necesară și deținerea permisului de conducere, categoria B.

Responsabilitățile acestui loc de muncă sunt treburi casnice, precum ștergerea prafului, aspirarea și păstrarea curățeniei în încăpere, vizite la domiciliul pacienților și activități specifice unui infirmier, de spălat, îmbrăcat, etc.

În ceea ce privește salariul oferit, pentru un program de 50 ore/lună se câștigă aproximativ 1.465 de lire net, echivalentu a  2011 euro.

Se oferă training plătit din partea companiei și asistență pentru  obținerea biletelor de avion și a cazării, dacă este necesar.  Detaliile acestui job pot fi văzute AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate: