Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate

Firmele de recrutare caută persoane calificate și necalificate pentru posturi de bucătari, cameriste, mecanici de mașini-unelte sau muncitori într-o fabrică de mase plastice.

1. O firmă din Suedia caută 15 mecanici de mașini-unelte pentru un proiect de montaj și punere în funcțiune a unor echipamente de producție într-un combinat siderurgic din Suedia.

Programul de lucru este de opt ore pe zi, iar sâmbătă de patru ore. Cazarea și transportul sunt asigurate gratuit de beneficiar, iar salariul mediu lunar ajunge la 1400 de euro.

Firma are și câteva cerințe pentru cei care vor aplica pentru acest job: studii medii tehnice finalizate, diplomă de calificare în meseria de mecanic, experiență în montaj și demontaj, punere în funcțiune și reparații de utilaje de producție, ideal, autorizație de motostivuitorist, permis auto și cunoștințe de limba engleză (conversațional, scris și citit). Puteți aplica AICI.

2. O agenție selecționează personal (fete, băieți, cupluri) pentru locuri de muncă în Germania în domeniul gastronomic pentru postul de: bucătar, ajutor bucătar și ajutor în bucătărie, cameriste, chelneri, barmani, ospătari, în restaurante, pizzerii și gelaterii/Eiscafe.

Agenția dorește de la candidați să fie cunoscători de limba italiană, germană sau greacă, să aibă experiență în restaurant și personalitate plăcută.

Cazarea și masa sunt gratuite, iar angajații beneficiază de asigurare medicală la locul de muncă, de contract de muncă pe timp nedeterminat sau determinat, iar salariul este cuprins între 1000 și 1500 de euro pe lună. Dcaă vă doriți acest job, aplicați AICI.

3. O firmă din Cipru caută cinci angajați pentru a lucra într-o fabrică de mase plastice din orașul Limasol, Cipru. Angajatorul pune accent mai mult pe seriozitate și dorința de muncă și mai puțin pe calificare.

Salariul este fix, de 900 EUR + cazare asigurată gratuit. Contractele se încheie pe durată determinată de 2 ani cu posibilitate de prelungire, iar programul de lucru este de 8h/ zi+ ore suplimentare în cazul in care este nevoie. Orele suplimentare se plătesc 1:1.

Angajații au parte și de concediu de odihnă 20 zile/an, dar și de un bilet de avion pe ruta România-Cipru dus-întors achitat de companie. Puteți aplica pentru această slujbă AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în străinătate pentru șoferii de TIR. Ce salarii se oferă

Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de călătorii. Se caută fotografi, ghizi, manageri

Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia

Job de vis în Austria, pentru iubitorii de munte

Locuri de muncă în construcții și industrie pentru români în străinătate

Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada

La muncă în Germania, cu contract. Angajații model primesc și o excursie

Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate

Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia

Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro

Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari

Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire
Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români