Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente

Cei care vor să plece la muncă în străinătate au la dispoziție câteva oferte pentru Marea Britanie. Iată o parte dintre cele mai interesante oferte de zilele acestea:

O firmă caută bucătar șef, Sous Chef, Junior Sous Chef, Chef de Partie (bucătar coordonator), Demi Chef, Cooks, Pastry chef (cofetar, patiser) și ajutori de bucătari pentru Marea Britanie și Irlanda.

Durata contractului este de minim 1 an. Programul de lucru este 5 zile pe săptămână, iar salariul este între 1.000 și 1.400 de lire sterline pe lună. Mai multe detalii găsiți AICI.

O agenție de recrutare britanică caută 30 de asistente medicale pentru a lucra în spitale NHS/ clinici private și 50 de asistente pentru a lucra în care home-uri. Spitalele NHS/ clinicile private se află în Londra, Birmingham și Manchester. Salariul este cuprins între 13 lire și 16 lire/oră. Mai multe detalii găsiți AICI.

Locuri de muncă în Marea Britanie

Tot pentru Marea Britanie se caută și asistenți veterinari cu experiență de aproximativ 3 luni (internship-uile și practica sunt luate în considerare) pentru a lucra în diferite regiuni din Marea Britanie. Angajatorul oferă un salariu de început între 15.000 și 19.000 lire pe an și în jur de 6 săptămâni de cazare temporară subvenționată. Mai multe detalii găsiți AICI

O firmă de transport angajează șoferi profesioniști categoria C+E cu experiență pe camion articulat de mare tonaj, buni vorbitori ai limbii engleze, pentru aprovizionarea supermarket-uri și distribuție în următoarele orașe din Marea Britanie: Leeds, Rochdale, Castleford, Doncaster, Basildon. Mai multe detalii găsiți AICI.

Tot pentru Marea Britanie se caută și îngrijitori pentru bătrâni. Programul se adresează atât persoanelor cu experiență, cât și celor care nu au mai lucrat în acest domeniu. Se oferă un stagiu de pregătire profesională în acest domeniu, în Marea Britanie, înainte să se înceapă munca. Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate: