Fotografie virală cu Simona Halep la aeroport. „Un moment de singurătate al unei mari campioane”

simona halep
Foto: Facebook Teo Postelnicu

O fotografie cu Simona Halep, surprinsă singură în timp ce își așteaptă bagajele pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, s-a viralizat în această dimineață pe rețeaua de socializare Facebook.

Fotografia a fost surprinsă de Teo Postelnicu.

„Tânăra modestă care își așteaptă bagajul în Aeroportul Henri Coandă este CAMPIOANĂ. Ca orice alt pasager, fără pretenții, fără extravaganța unui star mondial, fără să își dorească să iasă neapărat în evidență. Un comportament firesc pentru un adevărat model al tinerei generații!”, a scris el în mesajul care a însoțit fotografia.

„Am prins un moment de singurătate al unei mari campioane”, a mai spus cel care a realizat fotografia.

Imaginea a primit sute de aprecieri și a fost redistribuită de sute de utilizatori.

Simona Halep s-a întors astăzi în țară, după ce sâmbătă a jucat finala turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australia, fiind învinsă de daneza Caroline Wozniacki. Scorul a fost de 6-7 (2), 6-3, 4-6.

Simona Halep a pierdut sâmbătă și poziția de lider în clasamentul WTA, pe locul I aflându-se acum chiar Wozniacki, cea care a învins-o în finala de sâmbătă. Românca ocupă acum poziția a II-a în clasament.

După meci, Simona Halep a stat 4 ore în spital, unde a fost tratată pentru deshidratare.

Accidentată în primul tur la Australian Open, în meciul cu australianca Destanee Aiava, Simona Halep a făcut un turneu extraordinar la Melbourne, cu meciuri epuizante (15-13 cu Lauren Davis şi 9-7 cu Angelique Kerber, salvând în total 5 mingi de meci), înaintea finalei de Grand Slam.

Simona Halep a petrecut aproape 14 ore pe teren la Australian Open 2018, mai mult decât elvețianul Roger Federer (n.r. – în condițiile în care băieții joacă în sistemul 3 din 5 seturi, nu 2 din 3, cum este în competiția feminină), iar efortul depus în condițiile meteorologice extreme, de căldură și umezeală, și-a spus cuvântul, după cum greatnews.ro a relatat aici.

Românca a pierdut, după 16 săptămâni, poziția de lider WTA, însă o poate recupera destul de repede, dacă reușește performanțe mai bune decât daneza Caroline Wozniacki (27 de ani) la turneele următoare: Sankt Petersburg (29 ianuarie – 4 februarie), Qatar Open (12-17 februarie), Indian Wells (5-18 martie) sau Miami (19 martie – 1 aprilie).

Simona Halep a fost așteptată de mulți jurnaliști pe Aeroportul Otopeni, însă jucătoarea din România le-a spus că răspunde doar la 3 întrebări.

Întrebată cum a fost meciul, ea a spus că a fost „foarte greu”, „dar Carolina a jucat foarte bine și a meritat să câștige”.

„Am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam. Bineînțeles că este trist că n-am putut să-l câștig, dar viața merge înainte, e doar un meci de tenis și sper la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia să joc, să o câștig”, a mai spus Simona Halep.

Dacă v-a plăcut acest articol alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.