Mesajul lui Vîntu către generația Facebook: Plecați din țară

Sorin Ovidiu Vîntu
Sorin Ovidiu Vîntu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, recent eliberat din închisoare, le-a transmis un mesaj dur tinerilor care s-au mobilizat pe Facebook și au ieșit la vot, la alegerile prezidențiale.

Sorin Ovidiu Vîntu îi numește proști și fraieri pe tinerii din generația Facebook, cărora le-a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare.

Omul de afaceri este de părere că tinerii au două variante pentru schimbarea situației: să plece din țară sau să schimbe sistemul politic.

“Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitoti care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu, pe pagina sa de Facebook.

 

Recomandarea editorilor Great News:
Declarație surprinzătoare a lui Vîntu. Dacă mă prindeau cu tot ce am făcut, stăteam la pușcărie pe viață

dicounturi emagSurpriză de proporţii de la eMAG: reducerile continuă şi în 9 decembrie
(click pentru detalii)