Principesa Margareta și Principele Radu, la ceai cu Regina Elisabeta a II-a

la ceai cu Regina Elisabeta a II-a

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, împreună cu nepotul lor Nicolae, s-au aflat în zilele de 8 – 10 decembrie la Londra, unde au fost primiți la Palatul Buckingham de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu au fost primiți, marți, la Palatul Buckingham, de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Altețele Lor Regale au luat ceaiul cu Majestatea Sa, la ora 5 după-amiază.

De asemenea, luni, reprezentanții Familiei Regale a României au luat parte, în calitate de invitați de onoare, la banchetul anual de la City of London, organizat de Guild of Freemen of the City of London, una dintre cele mai vechi, mai reprezentative și mai respectate organizații ale municipalității londoneze.

Invitați de onoare ai banchetului anual desfășurat la Guildhall au fost și Președintele și Prima doamnă ai Albaniei, E.S. Bujar Nishani și Odeta Nishami, Guvernatorul general al Statului Antigua Barbuda și soția, Sir Rodney Williams și Lady Williams.

În Anglia, banchetul anual de la Guildhall este unul dintre cele mai importante și mai respectate evenimente ale anului. În acest an au fost prezenți și reprezentanți ai instituțiilor statului, diplomați, militari, oameni politici, oameni de artă, oameni de afaceri și jurnaliști.

În cursul vizitei oficiale la Londra, Familia Regală a avut întâlniri cu reprezentanți ai mediului economic, diplomatic, precum și cu personalități ale societății civile.

Aceasta a fost a cincisprezecea vizită externă pe care Familia Regală a României a făcut-o în anul 2014.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor Great News:
O călătorie în timp. Trenul regal, între istorie și prezent
Regele Mihai: „Muncim pentru o Românie democratică, prosperă, liberă și demnă”
Castelul preferat al regelui Mihai, în care Ceauşescu a intrat de doar două ori
Moment istoric. Președintele Klaus Iohannis, invitat la prânz de Regele Mihai

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.