O femeie care se dădea medic a făcut operații estetice pentru cel puțin 20 de femei

operații estetice
Foto: 16198233 / pixabay.com

O femeie este anchetată de poliție după ce a făcut operații estetice pentru cel puțin 20 de cliente, fără să fie medic de profesie, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Începând cu 16 august 2022 până în prezent, fără să aibă un titlu oficial de calificare în medicină, femeia a exercitat profesia de medic plastician/estetician sau dermatolog în mod repetat, realizând intervenții chirurgicale estetice minim invazive, acuză autoritățile.

Ea a realizat astfel de operații estetice pentru cel puțin 20 de femei, constând în injectări cu acid hialuronic, precum și alte proceduri, la un sediu fără autorizație sanitară de funcționare din Capitală, precum și la un sediu din județul Constanța.

În urma prestării acestor servicii medicale neautorizate, ea a primit 19.800 de lei.

Femeia este anchetată acum de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2 pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Foto: 16198233 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.