Cât costă un apartament cu 2 camere ce arată ca în filmele de groază. „Ofer 4 kg de cireșe cu codițe!”

vaslui apartament
Foto: Vremea Nouă

Un apartament cu două camere din județul Vaslui, care arată ca în filmele de groază, a fost scos la vânzare cu 33.500 de euro, relatează publicația locală „Vremea Nouă”.

Apartamentul are două camere și este situat la etajul 4, într-un bloc din zona Avram Iancu din Vaslui.

Starea deplorabilă în care se află apartamentul nu este ascunsă de agenția imobiliară ce l-a scos la vânzare.

vaslui apartament
Foto: Vremea Nouă

„Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă. Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit în 1989! 33.500 euro, negociabil”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

vaslui apartament
Foto: Vremea Nouă
vaslui
Foto: Vremea Nouă

Reacțiile internauților nu au întârziat. „Dau la schimb această mașină și să-mi sărute mâna”, „Ofer patru kg de cireșe cu codițe!”, „Zici că au fost rușii pe acolo”, „Ce scump e mucegaiul”, „Face parte cumva din vreun film horror?” – au fost câteva dintre comentariile vasluienilor.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.