Cadouri de Craciun pentru copii

Lista de cadouri de Craciun pentru copii e făcută deja, cel mai probabil, de părinți. Dacă nu ați făcut asta deja aveți timp destul și puteți profita de ofertele pe care magazinele de jucării și jocuri pentru a face cadouri de Crăciun pentru copii.

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copiiPuffy pets. Motanul încălțat povestitor. E motanul încălțat, eroul isteț și neînfricat care cucerește castele și inimi! El a sosit de hăt-departe, tocmai din povestea lui, ca să-ți aducă ce are el mai de preț: patru povești care te vor încânta, fără îndoială: Motanul încălțat, Punguța cu doi bani, Scufița Roșie, Ursul păcălit de vulpe. Funcționează cu 4 baterii tip AA de 1,5 V. Are o reducere de 33% din preț. Mai multe detalii aflați AICI.

  • Întreaga ofertă de jucării de la Noriel, cu reduceri de până la 70% o găsiți AICI

Cadouri de Craciun pentru copii

Cadouri de Craciun pentru copiiLeap Frog – Pad Lumea Povestilor Violet. Tableta prezintă animații distractive, povești, muzică și jocuri. Părinții pot personaliza tableta cu numele copilului lor, cu preferințele acestuia, cu o listă anume de redare a melodiilor, cu emailuri adaptate strict pe situații concrete, pe care apoi copilul urmează să le primească pe propriul său PAD. Preț 154 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

  • Alte jucării interesante de la același magazin găsiți aici – bestkids.ro.

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copii. Sum Swamp, joc de matematică distractivă, cu adunări și scăderi. Conține o tablă de joc (mlaștina), patru pioni în formă de animale, două zaruri cu numere și unul cu operații matematice. Preț 52,99 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

  • Alte jocuri educative de la același magazin găsiți aici – okian.ro

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copii. Cățeluș vorbitor în limba română. Este o jucărie din pluș moale cu ajutorul căruia copilul va învăța și se va distra, doar printr-o apăsare a butoanelor poziționate pe corpul cățelușului.

Acest cățeluș pe care îl puteți pune pe lista de cadouri de Craciun pentru copii îl va învăța pe copil culorile, să numere, părțile corpului, dar și melodii îndrăgite. Toate frazele rostite de el sunt în limba română. Jucăria beneficiază de o reducere de 30%. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cadouri de Craciun pentru copii

Cadouri de Craciun pentru copiiLEGO City, Poliția în urmărire. Urmărește și prinde hoțul cu ajutorul ATV-ului de poliție. Hoțul încearcă să-și piardă urma la bordul mașinii sale de teren, însă ATV-ul poliției este pe urmele sale.

Mașina de teren a hoțului măsoară 12 cm, ATV-ul de poliție măsoară 6 cm. Jucăria are o reducere de 12%. Mai mult detații aflați AICI.

  • Alte jucării interesante la prețuri reduse pentru lista de cadouri de Craciun pentru copii găsiți pe – elefant.ro.

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copii. HAP-P-KID Robot transport de pe Marte. Primul meu robot din spațiu conține o figurină inclusă. Deschide panoul de pe pieptul robotului și se va putea juca separat cu ea.

Apasă butonul de pe pieptul robotului si acesta va începe să meargă. Produsul face parte din colecția de jucării educative, creată pentru a crește capacitatea copilului de a interacționa în jocuri de rol. Prețul este de 54 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copii. Miniland Trusa de înfrumusețare. Trusă de înfrumusețare de la Miniland este recomandată fetițelor cu vârsta între 3 și 6 ani.

Această trusa pe care o puteți pune pe lista de cadouri de Craciun pentru copii conține 11 accesorii simpatice de jucărie (foehn, pieptene, perie de păr, oglindă, fard de ochi, ruj, parfum, chei, brățari și un telefon mobil). Prețul este de 159 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

  • Alte jucării interesante puteți găsi pe magazinul online toyz.ro

reduceri emag

Cadouri de Craciun pentru copiiCadouri de Craciun pentru copii. LEGO Disney. Comorile uimitoare ale lui Ariel. Ariel și prietenul său cel mai bun, Flounder, sunt în căutare de obiecte pierdute din lumea umană. Explorează frumoasa barieră de corali și încântătoarele porți de aur împreună cu ei. Mergi cu Ariel în aventura sa pentru a descoperi toate aceste comori, și ascunde-le în cufărul cu comori. Numărul pieselor din cutie este de 77. Vârsta recomandată pentru acest joc pe care îl puteți pune pe lista de cadouri de Craciun pentru copii este între 5 – 12 ani. Prețul este de 50 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

  • Alte jucării LEGO, mașinuțe cu telecomandă, păpuși, roboți și diverse alte jocuri găsiți pe eMag.ro