Trucul zilei. Linkul eMAG unde găseşti mereu cele mai ieftine produse

emag reduceri oferta
Reduceri eMAG. Foto: blog.emag.ro

Accesarea unui link special de pe siteul eMAG îţi permite să vezi, zi de zi, care sunt cele mai convenabile produse scoase la vânzare de eMAG.

Vorbim despre produsele resigilate, produse noi şi perfect funcţionale, care au fost sigilate din nou de eMAG, din diverse motive, explicate pe larg mai jos.

Mai mult, linkul pe care ţi-l recomandăm îţi ordonează automat aceste produse în funcţie de cel mai mare discount oferit de emag. Linkul eMAG despre care vorbim poate fi accesat AICI.

Ce sunt produsele resigilate de la eMAG?

Produsele resigilate sunt produse noi. Aceste produse sunt în stare perfectă de funcţionare, numai că ambalajele lor originale au fost desigilate. eMAG desigilează frecvent produse pentru a le fotografia în scopul postării lor pe emag.ro, pentru a fi expuse în showroom pentru perioade scurte de timp, pentru a fi testate de tehnicieni sau pentru a fi sigilate cum trebuie, dacă ambalajele originale au fost deteriorate în timpul transportului.

eMAG informează clienţii despre starea exactă a produsului, printr-un mesaj care apare la vedere în pagina de produs, cum se întâmplă cu aparatul foto de AICI. De exemplu, acest aparat foto digital Fujifilm FinePix S4900, 14 MP este în stare perfectă, numai că ambalajul original a fost deschis. Pentru acest lucru, aparatul, care în mod normal costă circa 1.000 de lei, a fost redus la jumătate.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.