Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare. Celula e plină de „gândaci, păduchi și purici”

andrew tate
Foto: Anything Goes With James English / YouTube / Wikipedia.org

Andrew Tate, influencerul britanic arestat în România pentru trafic de persoane și viol, se plânge că celula în care este închis este plină de gândaci, păduchi și purici, relatează publicația „The Independent”.

Fostul kickboxer britanic a fost arestat luna trecută împreună cu fratele său Tristan, fiind acuzat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup organizat pentru a exploata femei ce erau obligate să filmeze clipuri pornografice.

De asemenea, Andrew Tate se plânge că celula sa nu are lumină. El a făcut toate aceste mărturisiri într-un mesaj transmis fanilor săi. El are 4,4 milioane de urmăritori pe Twitter. Mesajul poartă titlul „Primul meu e-mail din închisoare”.

„Încearcă să mă zdrobească.

Aruncat într-o celulă fără lumină.

Noaptea, gândacii, păduchii și puricii sunt singurii mei prieteni.

Sunt foarte respectuos când gardienii mă duc și mă aduc din curtea închisorii.

Încearcă să toarne ură în inima mea”, a scris Tate.

Britanicul i-a menționat de mai multe ori pe gardienii închisorii, susținând că aceștia „știu că el este nevinovat”.

Tate și fratele său sunt închiși în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Foto: Anything Goes With James English / YouTube / Wikipedia.org

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.