Actorul Jeremy Renner a fost operat de 2 ori, după ce s-a accidentat curățând zăpada. Este în stare critică

jeremy renner
Jeremy Renner. Foto: Instagram

Actorul Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul lui Hawkeye din seria „Avengers” de la Marvel, a suferit „un traumatism toracic” cu un obiect contondent și „răni ortopedice” după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada cu ajutorul unui plug de zăpadă, a transmis un purtător de cuvânt al actorului, relatează CNN.

Actorul în vârstă de 51 de ani a fost operat deja de două ori și este în continuare internat la terapie intensivă în stare critică, dar stabilă, a mai spus acesta.

„Familia lui Jeremy dorește să își exprime recunoștința față de medicii și asistenții incredibili care îl îngrijesc, precum și față de Truckee Meadows Fire and Rescue, șeriful din Washoe County, primarul Hillary Schieve din Reno City și față de familiile Carano și Murdock. De asemenea, sunt copleșiți și recunoscători pentru dragostea și susținerea venite din partea fanilor”, a mai transmis purtătorul de cuvânt.

O sursă a declarat pentru CNN că rănile actorului sunt extinse. Renner a fost spitalizat în stare critică după ce s-a accidentat în Nevada, în timp ce curăța zăpada. El a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter.

Pe 13 decembrie, Renner publicase pe Twitter o fotografie cu zăpada din zona Lacului Tahoe. „La Lacul Tahoe nu-i de joacă cu ninsoarea”, scrisese el. Actorul publicase și pe Instagram o fotografie în care apărea conducând un vehicul cu plug de zăpadă.

Aproape tot teritoriul SUA a fost lovit de o furtună geroasă în ultima săptămână. Cel puțin 60 de oameni au murit în întreaga țară, unii dintre ei după ce au rămas blocați în mașini.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.