Cătălin Măruță reacționează după ce fiica sa de 8 ani a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

eva măruță tati part time
Foto: Andra Măruță (Facebook)

Cătălin Măruță a reacționat după ce fiica sa, Eva Măruță, în vârstă de 8 ani, a fost criticată de unii internauți pentru rolul său din filmul „Tati part-time”, intrat recent în cinematografele din țară.

Filmul lansat pe 5 ianuarie este deja în topul Box-Office-ului românesc, în prima săptămână fiind vizionat în cinematografe de 145.000 de oameni.

Comedia în regia Letiției Roșculeț a stârnit și controverse în mediul online, după ce unii internauți au criticat apariția Evei Măruță în film, punându-i la îndoială talentul actoricesc.

În urma criticilor primite de fiica sa de 8 ani, Cătălin Măruță a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook.

„„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna).

Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje.

Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Măruță.

În „Tati part-time”, Eva Măruță joacă rolul Mayei, o fetiță de 8 ani de care trebuie să aibă grijă Iustin (Alex Bogdan).

În film, Iustin este avocat, iar visul lui pentru care a făcut numeroase compromisuri este pus în pericol odată cu apariția Mayei, fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc la copii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”, potrivit sinopsisului publicat pe cinemacity.ro.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.