Actorul Jeremy Renner din „Avengers” e în stare critică la spital. S-a accidentat când curăța zăpada

Jeremy Renner
Jeremy Renner. Foto: Instagram

Actorul Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul lui Hawkeye din seria „Avengers” de la Marvel, s-a accidentat grav în timp ce curăța zăpada, relatează NPR, postul național de radio din SUA.

În vârstă de 51 de ani, Renner a fost internat la spital în stare critică, dar stabilă. Nu se cunosc exact împrejurările în care actorul s-a rănit.

Nu este clar nici unde anume exact s-a rănit actorul care are o fermă lângă Lacul Tahoe din Munții Sierra Nevada. Regiunea a fost lovită de o furtună puternică, iar 35.000 de locuințe au rămas fără curent electric.

„Putem să confirmăm că Jeremy este în stare critică, dar stabilă, după ce a fost rănit astăzi (duminică – n.r.) în timp ce curăța zăpada”, a declarat un purtător de cuvânt al actorului, potrivit „The Guardian”.

„Familia sa este alături de el și primește cele mai bune îngrijiri”, a mai spus acesta.

Potrivit presei din SUA, actorul a fost dus cu elicopterul la spital.

Pe 13 decembrie, Renner publicase pe Twitter o fotografie cu zăpada din zona Lacului Tahoe. „La Lacul Tahoe nu-i de joacă cu ninsoarea”, scrisese el.

Actorul publicase și pe Instagram o fotografie în care apărea conducând un vehicul cu plug de zăpadă.

De-a lungul carierei sale, actorul a fost nominalizat de două ori pe Premiul Oscar, pentru rolurile sale din „The Hurt Locker” și „The Town”.

Aproape tot teritoriul SUA a fost lovit de o furtună geroasă în ultima săptămână. Cel puțin 60 de oameni au murit în întreaga țară, unii dintre ei după ce au rămas blocați în mașini.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.