Wizz Air lansează 2 noi rute din România. Spre ce destinație vor putea zbura românii la preț redus

wizz air
Foto: wizzair.com

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat duminică, 3 mai, că lansează două noi rute care vor conecta două mari oraşe din România cu Emiratele Arabe Unite, relatează „Adevărul”.

Cele două rute sunt:

Abu Dhabi – București

Abu Dhabi – Cluj-Napoca

Zborurile ce vor face legătura între capitala Emiratelor Arabe Unite și Bucureşti vor începe din iunie 2020, iar cele dintre Cluj-Napoca și Abu Dhabi din septembrie 2020, cu condiţia reluării activităţilor de aviaţie în România și Emirate.

Astfel, Wizz Air devine primul transportator european low-cost care lansează zboruri către Abu Dhabi.

Zborurile pe ruta Abu Dhabi – București vor începe la data de 3 iunie. Până la data de 30 septembrie, zborurile vor avea loc în zilele de miercuri și duminică, iar după această dată în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Zborurile pe ruta Abu-Dhabi – Cluj-Napoca vor începe la data de 16 septembrie și vor avea loc în zilele de miercuri și duminică.

Prețul biletelor pornește de la 59,99 euro pe segment.

Zborurile sunt deja în vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com de la 59,99 euro.

În cazul interdicţiilor de călătorie, impuse din cauza pandemiei de COVID-19, care afectează data de începere a zborurilor, pasagerii cu rezervări pentru zborurile afectate vor avea posibilitatea să îşi reprogrameze călătoria pentru o dată ulterioară, să primească banii înapoi sau să beneficieze de 120% din valoarea rezervării sub formă de WIZZ Credit care poate fi utilizat pentru achiziţionarea de zboruri şi servicii WIZZ, mai notează sursa citată.

Cum se va zbura cu avionul în viitor

Recent, compania Wizz Air a anunțat o serie de noi reguli pentru zborul cu avionul – este vorba de măsuri luate pentru a împiedica răspândirea virusului SARS-CoV-2, care provoacă boala COVID-19.

Potrivit companiei, pasagerii Wizz Air vor fi obligați să poarte măști și în timpul zborurilor. De asemenea, vor primi șervețele de igienizare, iar acolo unde va fi posibil se vor păstra locuri libere în avion. De asemenea, compania aeriană recomandă check-in și achiziții de bilete online, precum și utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor, acolo unde sunt disponibile.

Wizz Air va elimina revistele de la bord și va încuraja plata cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor în timpul zborului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.