Cum se va zbura cu avionul în următoarea perioadă. Wizz Air anunță măsuri speciale pentru pasageri

FOTO: WizzAir
FOTO: WizzAir

Pasagerii Wizz Air vor fi obligați să poarte măști și în timpul zborurilor. De asemenea, vor primi șervețele de igienizare, iar acolo unde va fi posibil vor păstra locuri libere în avion. De asemenea, compania aeriană recomandă check-in și achiziții online.

Compania aeriană recomandă utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor, acolo unde sunt disponibile, și verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării.

În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecții, pasagerii sunt rugați să adopte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și al debarcării, transmite Wizz Air.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Wizz Air va elimina revistele de la bord și va încuraja plata cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor în timpul zborului. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

„Sănătatea și binele pasagerilor și a echipajului au fost întotdeauna de o importanță maximă pentru Wizz Air. Pe măsură ce primim din ce în ce mai mulți pasageri pe zborurile noastre și extindem operațiunile noastre, măsurile de protecție pe care le implementăm vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile.

Încurajăm clienții să vizioneze noul nostru videoclip pentru mai multe detalii despre noile măsuri de securitate și sănătate. Credem că noul protocol de sănătate al Wizz Air îi va ajuta pe pasageri să se simtă mai liniștiți atunci când călătoresc cu noi, în timp ce noi continuăm să răspundem nevoilor clienților noștri, acum cu măsuri de igienă îmbunătățite”, a transmis CEO-ul Wizz Air, Váradi József.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.