Vinerea Neagră 2017 fiare de călcat. Trei oferte de la eMAG

Black Friday fier de călcat
Vinerea Neagră 2017 fiare de călcat eMAG

Vinerea Neagră 2017 este prilejul perfect pentru a vă schimba fierul de călcat. La eMAG există numeroase reduceri la aceste produse, iar în acest articol găsiți trei dintre cele mai bune.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cel mai mare retailer online din România va oferi peste două milioane de produse la prețuri reduse de Black Friday 2017, vineri, 17 noiembrie.

Aici găsiți toate ofertele excelente la fiare de călcat de Vinerea Neagră 2017 la eMAG.

Primul magazin care va demara campania de reduceri Black Friday 2017 este Fashion Days, care va oferi reduceri consistente începând cu seara zilei de 16 noiembrie.

eMAG se așteaptă la vânzări de peste 350 de milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerilor oferite este de peste 230 de milioane de lei.

Vinerea Neagră în Statele Unite este cea din 24 noiembrie, ultima a lunii.

Vinerea Neagră 2017 fiare de călcat. Top 3 oferte

1. Fier de călcat Tefal Aquaspeed Autoclean FV5374

Acest fier de călcat cu preț redus de la eMAG dispune de sistem antipicurare, tijă anti-calcar, funcție de oprire automată și orificiu de umplere ușor de folosit.

2. Fier de călcat Philips EasySpeed Plus GC2042/40

Fluxul de abur continuu de pana la 35 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele. Aplicarea jetului de abur va elibera un jet de pana la 100 g pentru a indeparta chiar si cele mai dificile cute.

3. Statie de călcat Heinner HIS-1350P

Această stație de călcat din oferta eMAG de Black Friday 2017 are rezervor de apă detașabil, boiler de mare presiune, sistem anti-calcar și de blocare abur, plus talpă ceramică.

Vinerea Neagră 2017 stație de călcat. Reduceri eMAG

Pe lângă produsele de mai sus, eMAG va oferi numeroase reduceri la electronice, cum ar fi telefoane, calculatoare, laptopuri și sisteme audio.

Aici găsești cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră 2017 la electronice eMAG.

Este bine să fiți pregătit pentru a cumpăra produsul pe care vi-l doriți. Dacă nu aveți cont eMAG, vă sfătuim să îl faceți mai din timp, calitatea navigării pe site-ul magazinului online fiind, de obicei, mai slabă în timpul Black Friday.

Iată întreaga ofertă eMAG:

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Cei care folosesc această opțiune de plată vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

Mai mult de jumătate dintre clienții celui mai mare retailer online din România au optat pentru cumpărăturile online anul trecut. Sunt oferite și posibilități de plată în rate, dar și facilități pentru cei care dețin cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank.

Vinerea Neagră 2017 fiare de călcat

Black Friday este și cel mai bun prilej de înșelăciune în această perioadă. Aveți grijă la mesajele care vă promit reduceri incredibile.

Puteți să returnați un produs în cel mult 14 zile, fără să fiți nevoiți să vă motivați decizia. În aceeași perioadă, eMAG trebuie să vă returneze banii.

Verificați-vă regulat conturile, înainte și după ce ați făcut tranzacțiile online, pentru a vă asigura că tranzacțiile au decurs normal.

Aici găsiți reducerile eMAG de Vinerea Neagră la fiare de călcat.