S-a vândut Urgent Cargus. Cine este cumpărătorul

urgent cargus
Foto: Pagina de Facebook Urgent Cargus

Compania de curierat Urgent Cargus S.A. a fost cumpărată de ME Partners Courier Investments S.R.L.

Urgent Cargus S.A. este o companie care activează în domeniul furnizării de servicii poștale și curierat expres din România.

Alături de Fan Courier, DPD România, TNT Express sau Fastius Curier, Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din țară.

Miercuri, 9 ianuarie, Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacţia prin care compania Urgent Cargus a fost preluată.

ME Partners Courier Investments S.R.L., companie înfiinţată în România în 2018, face parte
din cadrul Grupului Mid Europa şi desfăşoară, în principal, activităţi de consultanţă pentru
afaceri şi management.

Mid Europa este un grup de investiții axat pe piețele din Europa Centrală și de Est. Înființată în 1999, Mid Europa administrează în prezent fonduri ce depășesc 5 miliarde de euro. Mid Europa are birouri în Budapesta, Istanbul, Londra și Varșovia.

Până la ora actuală, Mid Europa a finalizat 39 de investiții în 18 țări.

Analiza Consiliului Concurenţei din România a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea
informaţiilor cu caracter confidenţial.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.