Un tren CFR care mergea la Aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp mai bine de o oră

tren cfr otopeni
Foto: Captură YouTube (Valter Patrik)

Un tren CFR care mergea la Aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp mai bine de o oră, după ce un alt tren s-a defectat și a blocat linia.

În jurul orei 8:38 dimineața, trenul 7038, care circula de la București Nord la Urziceni, s-a defectat și a rămas blocat între stațiile Pajura și Mogoșoaia, a informat CFR SA.

Din acest motiv, nici trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) nu au mai putut să se deplaseze, așa că au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura s-a reluat după mai bine de o oră, începând cu 9:45, după retragerea automotorului defect în stația Mogoșoaia.

„Adresăm scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate pe relația București Nord – Aeroport și retur și și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea în condiții normale a traficului spre și dinspre Aeroport”, a transmis CFR SA într-un comunicat de presă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.