Un mare lanț de supermarketuri plafonează prețurile până la sfârșit de aprilie

supermarketuri în nehoiu
Foto: 27707 / pixabay.com

Lanțul de supermarketuri Mega Image a anunțat că plafonează prețurile la peste 1.000 de produse de bază, alimentare și nealimentare, precum și la peste 150 de legume și fructe, până la sfârșitul lunii aprilie.

Mega Image deține în prezent peste 700 de magazine în numeroase orașe din țară, precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara sau Bacău.

„Vești bune pentru comunitate! Așa cum am anunțat recent, investim în noi acțiuni pentru a reduce prețurile la raft și depunem toate eforturile, alături de furnizorii noștri, pentru a avea un impact cât mai redus al măsurilor COVID-19 asupra coșului de cumpărături:

• Am redus semnificativ prețurile la peste 1,000 de produse alimentare și nealimentare, cele mai solicitate în această perioadă, de la lactate, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, făină de grâu, băuturi, la produse de igienă și de curățenie;

• Peste 150 de produse din categoria legume și fructe dispun in prezent de reduceri semnificative;

• Monitorizăm atent și asiguram toți clienții nostri că, până la finalul lunii aprilie, nu vom mai opera niciun fel de cresteri de preturi la raft pentru toate produsele

*Reducerile sunt deja aplicate în toate magazinele Mega Image și le puteți verifica si pe www.mega-image.ro”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook de reprezentanții lanțului de supermarketuri.

Vești bune pentru comunitate!Așa cum am anunțat recent, investim în noi acțiuni pentru a reduce prețurile la raft și…

Publicată de MEGA IMAGE pe Luni, 30 martie 2020

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.