Un fotbalist care a jucat la Rapid și FCSB a fost dat dispărut de Poliție. Fostul sportiv: „Sunt la muncă, n-am semnal”

Lucian Burdujan FOTO: Wikimedia Commons
Lucian Burdujan FOTO: Wikimedia Commons

Fostul fotbalist Lucian Burdujan, în vârstă de 39 de ani, care a jucat, printre altele la Ceahlăul Piatra Neamț, dar și la Rapid sau FCSB, a fost dat dispărut de familie, iar informația apare și pe site-ul oficial al Poliției Române.

Acesta ar fi plecat de acasă în noiembrie 2022 și nu s-a mai întors de atunci. Reprezentanții IPJ Neamț spun că mama acestuia a anunțat că nu mai știe nimic despre fiul ei.

Însă, Lucian Burdujan a fost contactat de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, cărora le-a transmis, scurt, că e la muncă și nu are semnal, apoi a închis.

Apoi a comunicat prin mesaje și a spus că nu mai urmărește meciurile Rapidului, atunci când a fost întrebat despre viitorul meci din Superligă, dintre FCSB și giuleșteni.

Lucian Burdujan ar fi căzut în patima jocurilor de noroc, potrivit fostei sale soții, cu care are doi băieți.

„A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-a refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat fost sa soție, pentru GSP.

Fost coechiper cu Lucian Burdujan la Ceahlăul, Costel Ilie spune că avea probleme financiare.

„L-am mai ajutat. Am încercat să-l angajez șofer la o firmă de distribuție de marfă, dar a renunțat după o zi. A zis că nu-i place. Ultima oară l-am văzut acum câteva luni, era prin Piatra Neamț. 

Burdujan trebuie să înțeleagă că nu mai e fotbalistul Burdujan și trebuie să muncească la fel ca orice om normal. A avut mașini de lux, case, dar a pierdut tot.  

Mama lui l-a dat dispărut la Poliție, de teamă să nu fii pățit ceva. Tata lui a murit recent la Roma”, a precizat Costel Ilie, pentru GSP.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.