Ciolacu: „Vrem să curățăm rapid de păcănele 90% din localitățile țării”

FOTO: jaysoriano/Pixabay.com
FOTO: jaysoriano/Pixabay.com

Premierul Marcel Ciolacu a susținut marți că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

„Vrem să curățăm rapid de păcănele 90% din localitățile țării, urmând să facem regulile pentru cele 10% rămase în acest moment”, a spus Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit premierului, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a transmis deja un anunț privind aplicarea noii legi.

„Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Toți cei care nu-și mută urgent aparatele rămân fără licență conform unui anunț transmis deja de ONJN.

Nu va exista nicio întârziere. Vrem să curățăm rapid de păcănele 90% din localitățile țării, urmând să facem regulile pentru cele 10% rămase în acest moment”, a declarat marți Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.