Actorul Florin Piersic a fost internat de urgență și operat

florin piersic
Foto: Facebook (Florin Piersic)

Actorul Florin Piersic a fost internat de urgență și operat la Cluj-Napoca din cauza unei infecții la unul dintre genunchi, relatează publicația locală foaiatransilvana.ro, care citează surse medicale.

După ultimul său spectacol, starea actorului s-a înrăutățit. A fost dus de urgență la spital, iar medicii au stabilit că este vorba despre o infecție localizată la nivelul unuia dintre genunchi.

Florin Piersic a fost internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca și a fost operat de medicul ortoped Claudiu Chitea, mai notează sursa citată.

Născut pe data de 27 ianuarie 1936, Florin Piersic a ajuns la vârsta de 88 de ani. Actorul continuă să urce pe scenele de teatru din România.

La data de 1 aprilie a susținut un spectacol la Timișoara. „1 aprilie 2024. Ce public minunat la Timișoara, la recitalul „Nu-ntreba câți ani am”! Sunt copleșit!”, a scris Florin Piersic pe Facebook după spectacol.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.