Toți cei 7 militari aflați la bordul elicopterului plecat să caute MiG-ul dispărut au murit

Elicopter IAR-330 Puma
Elicopter IAR-330 Puma. Sursa: MApN / Wikipedia

Din păcate, toți cei 7 militari care se aflau la bordul elicopterului plecat să caute avionul MiG 21 LanceR dispărut de pe radar în această seară au murit.

Inițial MApN a anunțat că la bordul elicopterului erau 5 militari, însă la locul accidentului au fost descoperite 7 trupuri neînsuflețite.

„Elicopterul a fost găsit la 11 kilometri de aerodrom, prăbușit. Niciunul dintre membrii echipajului nu a supraviețuit”, a declarat la postul de televiziune Digi 24 Constantin Spînu, purtător de cuvânt al MApN.

Potrivit lui Spînu, vremea era nefavorabilă.

Pilotul este căutat în continuare.

Primele imagini de la locul prăbușirii avionului MiG al Armatei Române

Un MiG21 românesc s-a prăbușit în Constanța. Elicopterul care îl căuta a dispărut și el de pe radar

Sursa: MApN / Wikipedia

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.