Steaua ar putea cumpăra stadionul unei echipe din Liga I

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că a negociat pentru preluarea unui stadion din România, al unei echipe din Liga I. Este vorba despre mica arenă a celor de la Astra Giurgiu, care are 8.500 de locuri.

„Domnul Niculae vrea să renunțe la fotbal și acest stres. Eu am fost la firma lor și am negociat cât să ofer pe jucători. Atunci, doamna Niculae mi-a spus să îi dau 7 milioane de euro pe stadion.

Mi-a zis că atît a costat stadionul și mi-a arătat facturile. Eu i-am spus că nu mă încumet la așa ceva decît dacă ne calificăm în grupele UEFA Champions League. Doamna Nicuale mi-a propus să facem un act în acest sens, dar nu am vrut. O să vedem ce se întîmplă”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Echipa patronată de Gigi Becali nu mai joacă pe Arena Națională, după ce s-a constatat că cel mai mare stadion din țară nu ar îndeplini toate normele ISU. De asemenea, roș-albaștri sunt într-o dispută avocățească cu reprezentanții Armatei cu privire la siglă și palmares și nu poate juca nici pe Ghencea.

În ultimele etape, Steaua a jucat la Cluj și la Pitești. Relațiile de afaceri dintre Gigi Becali și reprezentanții Astrei ar putea da rezultate în următoarea perioadă. Patronul Stelei a declarat că este interesat de mai mulți jucători de la Astra, printre care se numără și atacantul Naționalei, Costantin Budescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.