Simona Halep revine pe terenul de tenis. „Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo”

simona halep
Foto: Simona Halep (Instagram)

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis pe 15 iunie 2024, într-un meci demonstrativ organizat în cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival, relatează „Gazeta Sporturilor”.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Simona Halep (32 de ani) va face echipă cu Andrei Pavel (49 de ani). Cei 2 jucători români îi vor avea ca adversari pe Steffi Graf (54 de ani) și Andre Agassi (53 de ani).

„Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf”, a declarat Halep, care în prezent se antrenează în Dubai.

Jucătoarea de tenis este suspendată în prezent din circuitul WTA din cauza dopajului. Ea nu poate juca în niciun meci oficial.

Potrivit sursei citate, Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în urmă cu 514 zile, în primul tur de la US Open 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur din Ucraina.

Sports Festival
Sursa: Sports Festival (Facebook)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.