Reduceri televizoare eMAG.ro. Cele mai bune oferte

Reduceri televizoare eMAG
Reduceri televizoare eMAG

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, are câteva reduceri atractive la televizoare în această perioadă. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Reducere 650 de lei. Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32K5502, Full HD. Utilizând un algoritm avansat de analizare a calităţii imaginilor, funcţia Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătăţeşte calitatea imaginilor şi redă până şi cele mai mici detalii. Acum puteţi vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.

Ultra Clean View analizezaza conţinutul utilizând un algositm avansat de filtrare şi reducere a zgomotului e fundal. Chiar şi în cazul conţinutului de rezoluţie Full HD, HD sau SD, te poţi bucură de imagini la o calitate apropiată de cea UHD.

Bucuraţi-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorită rezoluţiei duble faţă de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face că experienţă de vizionare să fie una de excepţie, oferind o imagine mai clară şi mult mai multe detalii.

După ce experimentaţi culorile vii şi bogate ale imaginilor Full HD, filmele şi programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodată la fel. Descoperiţi realitatea în mai multe detalii pentru o experienţă de îmbunătăţită de vizionare.

Descoperiţi ce mai realistă experienţă de vizionare pe un televizor cu ecran plat cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer. Această ajustează contrastul diferitelor zone de pe ecran pentru a intensifica realismul conţinutului vizionat. Mai multe detalii și alte oferte la televizoare găsiți – AICI

res_1be58c0712def50fd463e61499486978_450x450_qhug

Reducere 1.000 de lei. TV LED Smart Philips, 123 cm, 49PUH6101/88, 4K Ultra HD. Ultra HD TV are de 4 ori rezoluţia unui televizor convenţional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră Ultra Resolution Upscaling te vei bucură de imagini fascinante indiferent de sursă.

Trăieşte experienţă 4K la cel mai înalt nivel al clarităţii imaginii. Procesorul nostru de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizează imaginea indiferent de sursă pentru a oferi culori, contrast şi detaliu la un nivel incredibil. Un soft special analizează 6400 de zone diferite ale imaginii şi astfel îţi oferă cel mai bun contrast pentru imagini cât mai clare şi reale. Mai multe detalii și alte oferte la televizoare găsiți – AICI.

televizor

Reducere 42%. Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD. Auto Depth Enhancer aplică niveluri de contrast variate în zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinară. Experimentaţi vizualizarea captivantă pe ecranul televizorului.

Curbură delicată a televizorului Curbat de la Samsung va ajută să va plasaţi chiar în centrul acţiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg şi o distanţă de vizualizare unitară faţă de poziţia dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat. Mai multe detalii și alte oferte la televizoare găsiți – AICI.

samsung