O mașină a intrat în mulțime în Belgia. 4 morți, 12 răniți grav

ambulanță
Foto: DirkVE / pixabay.com

Patru oameni au murit astăzi după ce o mașină a intrat în mulțime în orașul Strépy-Bracquegnie din Belgia. Oamenii așteptau să intre la un festival, relatează „Deutsche Welle”.

Printre cei uciși se află și un copil. Alte 12 persoane au fost grav rănite, iar 20 au fost rănite ușor.

Orașul Strépy-Bracquegnie se află la 50 de kilometri sud de capitala Bruxelles. Șoferul mașinii a fost prins în timp ce încerca să fugă.

Deocamdată nu se știe dacă el a intrat intenționat în mulțime.

„Am auzit un zgomot puternic… iar mașina pur și simplu a intrat în oameni. Este o scenă pe care nu credeam că am s-o văd vreodată în viața mea. Era muzică, oamenii zâmbeau, iar 3 secunde mai târziu lumea țipa”, a povestit Fabrice Collingnon, reporter pentru Bel RTL care era la fața locului.

Foto: DirkVE / pixabay.com

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.