Românul care spală mașinile Regelui Charles. „M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui”

Foto: Facebook / tdmmobilecarwash.com

Eugen Tudose, un tânăr din România care s-a stabilit în Marea Britanie, a povestit cum a ajuns să spele mașinile Regelui Charles și cum a pus pe picioare o afacere de succes.

Originar din Tecuci, județul Galați, Eugen a plecat din țară din cauza neajunsurilor. A ajuns în Marea Britanie cu un singur gând, acela de a-și găsi de lucru cât mai repede.

„Am venit în Anglia acum șapte ani cu 100 de lire în buzunar. Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult două lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”, a povestit românul pentru administratorii paginii de Facebook „Anunțul UK”.

Și-a găsit de muncă la Jaguar Land Rover, unde a spălat mașini timp de 4 ani. Experiența acumulată la acest loc de muncă l-a ajutat în momentul în care a decis să înceapă propria afacere.

Foto: Facebook

„În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firmă de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere. După un an de zile am început să îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate iar acum compania mea ajunge oriunde în UK”, a mai povestit Eugen.

Așa a ajuns să spele limuzinele mai multor britanici celebri, prima persoană faimoasă care l-a contactat fiind fostul campion mondial de box Chris Eubank, alături de care a apărut în 2022 într-un articol al unei publicații din Coventry, un oraș din apropiere de Birmingham, unde se află și sediul firmei fondate de Eugen, numită TDM Mobile Car Wash.

eugen tudose
Foto: Facebook

„Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile… M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașină nu contează că e a Regelui sau a altcuiva.

După ani de muncă, m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea în West Midlands și nu mă gândesc să mă retrag curând în România pentru că știu de unde am plecat”, a mai spus el.

Prețurile pentru o spălare pornesc de la 20 de lire și ajung la 85 de lire, în funcție de complexitatea serviciului.

Foto: tdmmobilecarwash.com
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.