Momentul în care un elicopter rusesc este doborât de o rachetă ucraineană | VIDEO

elicopter rusesc prăbușit
Sursa: Captură Twitter (Ministerul Apărării din Ucraina)

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat pe contul său de Twitter un videoclip în care se vede cum un elicopter este doborât de o rachetă.

Potrivit ministerului, este vorba despre un elicopter rusesc care s-a prăbușit după ce a fost lovit de o rachetă a Armatei ucrainene.

„Așa mor ocupanții ruși. De data aceasta într-un elicopter! Slavă Ucrainei și apărătorilor ei! Împreună spre victorie!”, au transmis oficialii ucraineni în mesajul care însoțește imaginile publicate pe Twitter.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.