Marele premiu la Loto 6/49 a fost câștigat de o pensionară

FOTO: Realitatea.net
FOTO: Realitatea.net

O pensionară în vârstă de 84 de ani, din Târgu Jiu, a câștigat la Loto 6/49 suma de 295.000 de euro. Femeia, care până acum trăia dintr-o pensie de 900 de lei, locuiește singură într-un apartament.

Biletul pe care l-a completat a avut o singură variantă completată și a costat 4,9 lei. Pensionara a jucat la Loto în speranța că va câștiga și își va putea ajuta strănepoata plecată în Marea Britanie.

Femeia a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova.

„Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţără să aibă grijă de mine.

Am stat toată iarna în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, aşa că am decis să mă îmbrac mai gros”, a povestit pensionara pentru Mediafax, care menționează că pensionara a plâns de bucurie când a mers să revendice premiul.

Femeia a spus că nu știe cum va ajunge la București și încă nu și-a anunțat strănepoata. „Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc şi în piaţă, să cumpăr tot ce este mai ieftin, ca să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenţie, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus femeia.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.