Liviu Dragnea se visează candidat la prezidențiale: ”Nu resping varianta cu mine”

liviu dragnea klaus iohannis
Foto: Facebook

Invitat joi seară, 27 decembrie, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la postul de televiziune Antena 3, Liviu Dragnea a vorbit despre cine ar putea fi candidatul susținut de PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

El a spus că nu exclude varianta ca el să fie contracandidatul actualului președinte Klaus Iohannis.

Președintele PSD a declarat că cel mai puternic om din alianța PSD-ALDE va reprezenta coaliția la aceste alegeri: ”se va face orice ca domnia lui Iohannis să înceteze”.

”Pentru alegerile prezidențiale sperăm că alesul care va câștiga să fie din alianța PSD-ALDE. La prezidențiale trebuie să fie un candidat unic, voi stabili cu domnul Tăriceanu. Nu resping nici varianta cu mine, nici cea cu Tăriceanu. Alegem pe cine are mai multe șanse. Domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Încă cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

În ciuda dorinței liderului PSD de a candida la alegerile prezidențiale din 2019, Liviu Dragnea stă destul de prost în sondajele care măsoară încrederea românilor în diferiți politicieni sau intenția de vot.

Potrivit unui sondaj CURS realizat în perioada 20 septembrie – 1 octombrie, românii îi preferă pe Klaus Iohannis sau pe Călin Popescu Tăriceanu.

Intenția de vot este următoarea:

Klaus Iohannis: 40%

Călin Popescu Tăriceanu: 29%

Liviu Dragnea: 13%

Dacian Cioloș: 10%

Kelemen Hunor: 2%

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.