Joburi la Kaufland în 26 de orașe. Cine ia 4.000 de lei în mână pe lună

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Românii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă la începutul toamnei trebuie să știe că în această perioadă sunt scoase la concurs numeroase joburi la Kaufland, în 26 de orașe.

Cel mai bine câștigă managerii și șefii de tură și de raion, salariile acestora ajungând până la 4.000 de lei net pe lună.

Joburi la Kaufland – Ce posturi sunt libere:

 

– lucrător comercial
– șef de raion
– manipulant de mărfuri
– manager adjunct de magazin
– inspector exploatare poștală
– analist în centru logistic
– lucrător comercial la vitrina de pește
– electrician întreținere și reparații
– manager de proiect în construcții
– manager de proiect expansiune
– îngrijitor clădiri
– trainee vânzări
– analist gestiune stocuri
– talent acquisition analyst
– cadru tehnic PSI
– trainee

Joburi la Kaufland în localitățile:

 

– Bacău
– Bragadiru
– Brașov
– Brăila
– București
– Buftea
– Cluj-Napoca
– Codlea
– Constanța
– Deva
– Făgăraș
– Galați
– Gheorgheni
– Iași
– Mangalia
– Miercurea Ciuc
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Ploiești
– Rădăuți
– Șelimbăr
– Sibiu
– Târgu Secuiesc
– Timișoara
– Tulcea
– Turda

Aceste joburi la Kaufland sunt atât full time, cât și part time.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla aici.

Ce salarii sunt la Kaufland – managerii

 

Potrivit undelucram.ro, un manager adjunct de magazin angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland – asistenții de manageri

 

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland – șefii de raion și de tură

 

Un șef de tură angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de tură angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 4.150 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de raion angajat full time în Cluj-Napoca, ce avea o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 3.250 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 400 de lei pe an.

Un șef de raion angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un șef de raion angajat full time în Slatina, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.800 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland – lucrătorii comerciali

 

Un lucrător comercial angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Botoșani, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Șelimbăr, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei, un bonus de 400 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei lunar.

Joburi la Kaufland – Ce salarii au casierii

 

Un casier colector angajat full time în Piatra Neamț, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 1.670 de lei.

Un vânzător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei net.

Un casier angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 1.250 de lei, plus tichete de masă de 330 de lei lunar.

Un vânzător comercial angajat în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un casier angajat part time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 890 de lei.

Un casier încasator angajat full time în Jucu, județul Cluj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Joburi la Kaufland – Ce salarii au operatorii, îngrijitorii, trainerii, inspectorii

 

Un trainer pe engleză angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei, și un bonus de 300 de lei lunar.

Un operator scanning angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.497 de lei, plus tichete de masă de 315 lei lunar.

Un inspector / referent resurse umane angajat full time în Zalău, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un îngrijitor de clădiri angajat full time în Sebeș, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei și tichete de masă de 315 lei pe lună.

Un angajat responsabil de achiziții, din București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Angajări la RDS RCS în 49 de orașe. Cine ia peste 5.000 de lei în mână / lună

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.