Angajări la RDS RCS în 49 de orașe. Cine ia peste 5.000 de lei în mână / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

În această perioadă există o campanie de angajări la RDS RCS. Sunt libere o mulțime de posturi, în 49 de orașe din țară.

Cel mai bine câștigă coordonatorii de servicii pentru clienți, supervizorii, programatorii și inginerii, salariile acestora fiind de peste 5.000 de lei net pe lună.

Angajări la RDS RCS – Ce posturi sunt libere:

 

– șofer
– operatori rețele – instalări, service, construcții rețele
– consultanți servicii cu clienții (spaniolă, italiană, engleză)
– reprezentanți vânzări / încasări magazin
– reprezentanți vânzări de business / telesales
– responsabil acorduri avize autorizații
– supervizor echipă de vânzări pe teren

Angajări la RDS RCS în următoarele localități:

 

– Alba Iulia
– Alexandria
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Baia Sprie
– Bârlad
– Bistrița
– Botoșani
– Brăila
– Brașov
– București
– Buzău
– Cluj-Napoca
– Codlea
– Constanța
– Craiova
– Deva
– Dorohoi
– Drobeta-Turnu-Severin
– Făgăraș
– Focșani
– Galați
– Giurgiu
– Hunedoara
– Iași
– Mediaș
– Mioveni
– Onești
– Oradea
– Oravița
– Pașcani
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Rădăuți
– Râmnicu-Vâlcea
– Reșița
– Roman
– Satu-Mare
– Sebeș
– Sibiu
– Slatina
– Suceava
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Timișoara
– Târgu-Mureș
– Vaslui

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți aici.

Ce salarii sunt la RDS RCS

 

Potrivit undelucram.ro, un agent în call center (limba italiană), angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei și un bonus de 400 de lei lunar.

Un casier angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier valutar angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un operator de telecomunicații angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Listă de salarii la RDS RCS

 

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de introducere și validare de date angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.200 de lei, plus alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un coordonator de servicii clienți, cu o experiență în domeniu de 5 ani, angajat full time în București, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații din Bacău, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.800 de lei, plus un bonus de 2.000 de lei pe lună.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Angajări la RDS RCS – Ce salarii se câștigă

 

Un operator helpdesk angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.650 de lei.

Un programator de producție angajat full în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în mai 2019 un salariu net de 4.000 de lei plus un bonus pe lună de 300 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un gestionar angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe an.

Salarii RDC RCS București și Brașov

 

Un operator de prelucrare de date angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

Un inginer de automatizări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 9.000 de lei.

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe an.

Locuri de muncă la Fan Courier și Urgent Cargus. Cine câștigă peste 3.500 de lei net

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.