Ion Țiriac nu crede în șansele Simonei Halep de a câștiga la TAS

Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)
Ion Ţiriac (Wikimedia Commons)

Ion Țiriac, unul dintre susținătorii Simonei Halep, crede că, în dosarul de dopaj, sportiva nu are prea mult șanse la Tribunalul Sportiv, unde a contestat suspendarea de patru ani din partea ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis).

„Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât. Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: «Vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc»”, a spus Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Simona Halep se bucură de susținere în lumea tenisului. Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Boris Becker, i-a transmis un mesaj de susținere.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie.

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie.

Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren.

Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a spus, de exemplu, Boris Becker recent, potrivit gsp.ro.